A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

Психологи та соціальні педагоги закладів освіти Вишнівської громади обговорили питання психолого-педагогічного супроводу та методику звітності

Дата: 01.05.2024 15:28
Кількість переглядів: 159

30 квітня 2024 року в опорному закладі «Вишнівський ліцей» Вишнівської сільської ради відповідно до планів роботи комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» та професійної спільноти психологів, соціальних педагогів та педагогів інклюзивної сфери відбулося засідання психологів та соціальних педагогів закладів освіти громади.  

Наталія Ряпич, завідувачка сектору «Служба у справах дітей» Вишнівської сільської ради, озвучила питання формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок, профілактики булінгу (цькування), кримінальних правопорушень. Також було обговорено  форми співпраці сектору  та психологічної служби закладів освіти громади.

Інною Пикалюк, практичним психологом Штунського ліцею Вишнівської сільської ради, було практично продемонстровано методику заповнення аналітично-статистичних матеріалів фахівцями психологічної служби через єдину електронну систему звітності (ЄЕСЗ) у 2023-2024 н.р.

Керівник професійної спільноти психологів, соціальних педагогів  та педагогів інклюзивної сфери Оксана Драган поділилась досвідом  щодо використання форм та прийомів психологічного супроводу одинадцятикласників у підготовці до НМТ. Окрім того, педагогиня поділилась техніками подолання прокрастинації та схемою тайм-менеджменту.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень