A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

В Олеському ліцеї вчителі математики закладів освіти Вишнівської громади говорили про STEM-освіту

Дата: 05.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 614

 

Відповідно до планів роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вишнівської сільської ради та професійної спільноти вчителів математичного циклу в Олеському ліцеї відбувся презентаційний урок математики.

Іванна Богомаз, вчителька математики, провела урок в 6-му класі на тему «Розвʼязування задач, вправ та завдань на ділення раціональних чисел». На уроці діти повторили правила ділення додатних та від’ємних чисел. Розв’язували рівняння на ділення раціональних чисел. Розділившись на команди, учні взяли участь у математично-патріотичному веб-квесті «Доброго вечора, ми з України!». Втомившись, діти разом з присутніми вчителями відпочили під час патріотичної руханки «Ми ростем, ми надія народу.»

На кінець уроку здобувачі освіти мали змогу отримати креативні передбачення від пса Патрона. Присутні педагоги обговорили питання, що стосуються розвитку STEM-освіти на уроках математики. Ярослава Любежаніна, керівник спільноти вчителів математичного циклу, розповіла про навчання та переваги STEM-освіти. Вчителі поділились досвідом щодо проведення уроків зі STEM-елементами.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень