A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

В Олеському закладі дошкільної освіти відбулась нарада керівників ЗДО Вишнівської сільської ради

Дата: 05.04.2024 14:55
Кількість переглядів: 26

В Олеському закладі дошкільної освіти відбулась нарада керівників ЗДО Вишнівської сільської ради. На заході були обговорені питання, що стосуються  атестації педагогічних працівників та поширення педагогічного досвіду.

Людмила Оксентюк, вихователька Олеського ЗДО, провела презентаційне заняття зі своїми вихованцями у формі розваги до тижня казки «Лисичка та Журавель».

Антоніна Легеза, провідний спеціаліст гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради, ознайомила присутніх із вимогами щодо оформлення атестаційних матеріалів.

Тетяна Міщук, директорка КУ «Центр ПРПП» Вишнівської сільської ради, розповіла присутнім про можливості використання інтерактивної платформи «НУМО для дошкілля», де вихователі та батьки зможуть знайти відеозаняття, розвивальні ігри, безкоштовні методичні рекомендації та ідеї для занять зі своїми дітьми.

Ольга Романюк, консультантка КУ «Центр ПРПП», детально розповіла про зміни, що стосуються атестації педагогів ЗДО відповідно до чинного Положення.

Юлія Кузьмик та Людмила Ярмолюк, фахівці Любомльського відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості, детально проаналізували можливості підвищення кваліфікації кухарів, кочегарів та використання ваучерів на навчання для отримання освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень