A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

У Вишнівському ліцеї вчителів-словесників вчили працювати зі штучним інтелектом та планувати STEM-уроки

Дата: 27.03.2024 15:44
Кількість переглядів: 360

У Вишнівському ліцеї у формі майстер-класу відбулось планове засідання професійної спільноти педагогів мовно-літературної галузі. Темою засідання стало використання  STEM-технологій та можливостей штучного інтелекту для якісної і ефективної організації уроку.

Ірина Матвійчук, вчителька української мови та літератури ОЗ «Вишнівський ліцей», розповіла присутнім педагогам про елементи STEM-освіти, принципи побудови STEM-уроку. Окрім того, вчителька презентувала платформи для роботи з учнями, охарактеризувала методичні прийоми «кроссенсу», «фішбоуну», «шести капелюхів», «ромашки запитань» та ін. Вчителі мали можливість детально ознайомитись із принципами використання кожного із прийомів.

Тетяна Киричук, вчителька зарубіжної літератури Машівського ліцею,  познайомила учасників майстер-класу з можливостями використання штучного інтелекту (ШІ). Тетяною Василівною було практично продемонстровано використання платформ Copylot, Clipchamp, Lexica, чату-GPT , Adobe Firefly, чату «На урок» та інших. Окрім того, педагогиня поділилась з присутніми посиланнями на корисні Telegram-канали та Facebook-сторінки, де вчителі можуть почерпнути чимало корисних методик та матеріалів.

Педагоги Вишнівської громади щиро дякують доповідачкам за цікавий та пізнавальний захід.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень