A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

Вчителі Бережецької гімназії провели показові уроки для педагогів професійної спільноти мовно-літературної галузі

Дата: 25.03.2024 13:27
Кількість переглядів: 281

У Бережецькій гімназії відбулись засідання вчителів української мови та літератури і вчителів зарубіжної літератури. Педагоги закладів загальної середньої освіти Вишнівської громади мали можливість відвідати показові уроки української мови у 7 класі (вчитель Олена Собчук) та зарубіжної літератури у 9 класі (вчитель Лариса Носко).

Під час уроку у 7-у класі діти узагальнювали свої знання з теми «Дієприслівник». Олена Собчук, вчителька української мови та літератури,  використовувала методику самооцінювання, що відповідає принципам формування у дітей академічної доброчесності. Окрім того, діти працювали з електронними та медіаресурсами, закріплювали свої знання з теми «Фразеологізми», практикувались у порівнянні дієприслівників та дієприкметників.

Лариса Носко, вчителька зарубіжної літератури, аналізувала зі школярами багатогранність образу Гобсека з повісті О. де Бальзака. Дев’ятикласники продемонстрували широку обізнаність з персонажами повісті, провели порівняльний аналіз образів твору, навели яскраві приклади з власного життя.

Тетяна Міщук, директорка КУ «Центр ПРПП» Вишнівської сільської ради, та Тетяна Киричук, керівниця професійної спільноти педагогів мовно-літературної галузі, провели детальний аналіз обох уроків, відмітивши  високий рівень фахової майстерності педагогів. Присутні вчителі мали чудову можливість обмінятись досвідом, обговорити актуальні проблеми викладання предметів мовно-літературної галузі в закладах освіти.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень