A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

У Вишнівському закладі дошкільної освіти відбулось засідання вихователів

Дата: 21.03.2024 08:48
Кількість переглядів: 339

Відповідно до плану роботи КУ «Центр ПРПП» Вишнівської сільської ради і професійної спільноти керівників та вихователів  закладів дошкільної освіти у Вишнівському ЗДО відбулось презентаційне виховне заняття. Наталія Жук, вихователька Вишнівського ЗДО, провела для дітей середнього дошкільного віку квест-розвагу «Завітай у казку».

Вихователькою були вдало підібрані і використані ігрові методики, що сприяли розвитку спостереження, мислення, уваги, дрібної моторики рук.  Зміст заняття відповідав віковим особливостям дітей. Дошкільнята з цікавістю виконували всі завдання та ділились своїми враженнями від прочитаних казок.

Наталія Шевчук, керівник професійної спільноти, ознайомила присутніх вихователів із основними критеріями готовності дитини до навчання в школі. Вихователька проаналізувала методики тестування, у межах яких оцінюють мотиваційну, фізіологічну, інтелектуальну, емоційно-вольову та соціальну складову готовності дитини до школи.

Тетяна Міщук, директор КУ «Центр ПРПП», проаналізувала питання атестації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та структурні особливості професійного стандарту вихователя ЗДО.

Присутніми учасниками засідання були детально обговорені  питання педагогічного партнерства та використання наочності на заняттях з дітьми.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень