A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

Робота учениці Олеського ліцею - серед переможців обласного конкурсу "Дідух"

Дата: 16.02.2022 13:21
Кількість переглядів: 414

З метою  виховання  у дітей та молоді пошани  до свого родоводу, популяризації і збереження традицій, як безцінної духовної та історичної спадщини, Волинським обласним еколого-натуралістичним центром підведено підсумки обласного  заочного  родинного конкурсу «Дідух».  

На  конкурс  були  подані 33 роботи  учнівських  колективів, окремих учнів  закладів освіти області з 20 територіальних громад.

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр повідомляє, що експонати розкривають регіональні особливості дідухів, сприяють  збереженню і відтворенню зв’язків між поколіннями та популяризують традицій в області.

Робота Шум Ірини, учениці 4 класу Олеського ліцею Вишнівської сільської ради (керівник - Любов Шум) відзначена на обласному рівні, за що юна талановита школярка буде нагороджена грамотою Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради.

Щиро вітаємо ученицю та творчого наставника з перемогою, бажаємо ще багато успіхів та перемог.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень