A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області

Юні дослідники Штунського ліцею стали призерами ІІ туру Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

Дата: 28.12.2021 13:01
Кількість переглядів: 821

 

З метою виховання учнівської молоді на традиціях і звичаях українського народу, вивчення його історичної та культурної спадщини, природи рідного краю та формування у них високої патріотичної свідомості, вдосконалення змісту, форм освітнього процесу проведено обласний конкурс робіт учасників ІІ туру Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

На обласний конкурс надіслано 89 краєзнавчо-дослідницьких робіт з шести напрямів від закладів загальної середньої, позашкільної, професійної  освіти області.

Учасниками експедиції проведено пошукову, краєзнавчо-дослідницьку роботу з вивчення історії героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, ідеалів свободи, соборності та державності від козацької доби, періоду Другої світової війни та за часів незалежної України, мистецьких цінностей, традицій, звичаїв українського народу, творчості відомих постатей Волині та природи рідного краю.

Учні  Штунського ліцею Вишнівської сільської ради, Ляшук Марія та Веремко Іван, представили на конкурс «Моя Батьківщина – Україна» роботу «Самодіяльні музиканти села Штунь» з напряму «Духовна спадщина мого народу». Юні дослідники були визнані призерами конкурсу ІІ етапу всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» і будуть нагороджені грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації. Журі відмітило, що робота учнів Штунського ліцею (керівник Катерина Оніщук) насичена цікавими фактами, оскільки в ній детально досліджено та описано діяльність самобутніх музикантів села в період 20-70 років ХХ століття. В роботі використано фотоматеріали з фондів історичного музею ліцею.

Вишнівська сільська рада та КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» щиро дякують учням та їх керівнику, Катерині Оніщук, за проведену роботу з вивчення історії нашої громади та бажають подальших успіхів і здобутків.

 

                                                                                                                                   

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень